Read the passage from Sugar Changed the World.

Not only were Russian farms run on unfree labor, but they used very simple, old-fashioned methods of farming. Like the English back in the time of Henry III, all Russians aside from the very wealthy still lived in the Age of Honey—sugar was a luxury taken out only when special guests came to visit. Indeed, as late as 1894, when the average English person was eating close to ninety pounds of sugar a year, the average Russian used just eight pounds.

What inference does the passage best support?

Most Russians in the 1890s were not wealthy.
Most English citizens were very wealthy.
Russians did not run their farms well.
English people were fonder of sweets.

Respuesta :

Answer:

A.) Most Russians in the 1890s were not wealthy.

Explanation:

In the passage, it is described that a majority of Russians only used 8 pounds, while a majority of the British used a whopping 90 pounds. This is more than 9 times the amount that Russian people used.

It is also shown that only the super-wealthy used Sugar in Russia and that the difference between the two was staggering.