Read this passage:

We walked together on the beach as the sun was setting. Every step we took left an imprint in the wet sand. Eventually, our steps were washed away as the tide came in, and it was then that we decided it was time for us to go home.
These definitions for imprint appear in the dictionary. Which one best fits the context of the passage?
A. A publisher's name on the title page of a book
B. A lasting impression or effect
C. A mark made by pressing against a surface
D. To fix firmly in someone's mind

Respuesta :

C. A mark made by pressing against a surface

Answer:

The definition that best fits the context of the passage is C. A mark made by pressing against a surface

Explanation:

Every step we took left an imprint in the wet sand. When people step on something puts the floor or soil where they are stepping under certain pressure depending on the strength of the steps the velocity and the weight, since the sentence says every step and the steps are being given on the sand the result is a temporal impression of the feet.